Snel besparen met de RRE subsidie

Snelle energiebesparende maatregelen

Heb je interesse in het verduurzamen van je woning? En ben je huiseigenaar? De RRE-subsidie is er speciaal voor particuliere huiseigenaren en wil hen stimuleren om kleine energiebesparende maatregelen te nemen. Het is een eenmalige subsidie van de rijksoverheid aan gemeenten die alleen in 2020 geldt, omdat de regeling onderdeel is van de uitvoering van de Urgenda-uitspraak.

Het kabinet wil in 2020 een snelle start maken met het verlagen van CO2-uitstoot.De gemeente Breda heeft deze subsidie ook gekregen. De subsidie zal ingezet worden om de bestaande aanpak van het informeren en helpen van inwoners van Breda te intensiveren. Dit doet de gemeente in samenwerking met BRES en Buurkracht.

Ook is het voor jou als inwoner mogelijk om bij acties gratis materialen te ontvangen die voor snelle energiebesparing zorgen, zoals radiatorfolie, LED lampen en tochtstrips. Meer over deze actie kun je lezen bij alle acties die gepland staan voor Warmetruiendag 2020. Binnenkort lees je nog meer over deze subsidie op de WoonWijs Breda website.