Over WoonWijs

Wij helpen je graag met stap voor stap energie besparen.

Op WoonWijs lees je alles over thuis verduurzamen

Bij WoonWijs weten we als geen ander dat je huis verbeteren een uitdaging kan zijn. Je moet lastige beslissingen nemen, offertes bekijken en ook nog beoordelen. Het hele proces kan best overweldigend zijn. Gelukkig kun je bij ons terecht voor al je vragen over het verduurzamen van je huis! We helpen je graag met gratis en onafhankelijk advies.

Waarom WoonWijs?

  • Ontvang eerlijk en onafhankelijk advies, online of offline
  • Lees verhalen van anderen en laat je inspireren
  • Bel of mail met jouw praktische vraag over verduurzamen

Deze partijen ondersteunen bij fijner wonen

WoonWijs is een samenwerking van gemeente Breda, Bredase Energie Coöperatie (BRES) en HOOM. Al deze partijen hebben een gezamenlijk doel: je helpen met het verduurzamen van hun woning. Dit is nodig om de klimaatdoelstellingen te behalen en de opwarming van de aarde te verminderen. Daarom ondersteunt WoonWijs je bij fijner, voordeliger én duurzamer wonen.

Bredase Energie Coöperatie (BRES)

De Bredase Energie Coöperatie (BRES) is opgericht door burgers in Breda. De missie van de coöperatie? Duurzame en betaalbare energie voor alle Bredase huishoudens mogelijk maken. De organisatie draait voornamelijk op vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Hoe meer leden, hoe groter de collectieve kracht.

Derk

Paul

Claire

Gemeente Breda

Breda is bij uitstek een stad waar je fijn kunt wonen. Mooie winkels, veel groen, gezellige horeca, goede opleidingen en bedrijven, Breda brengt het allemaal samen. De gemeente Breda investeert continu in de kwaliteit van de stad. Daar hoort ook het verantwoord omgaan met water, energie en grondstoffen bij. In 2044 wil de gemeente Breda CO2 neutraal zijn.

Jacky

Koen

Henriëtte

HOOM

HOOM is een landelijke coöperatie die lokale energie coöperaties en initiatieven ondersteunt bij energiebesparing in de regio. De missie van Coöperatie HOOM is om lokale coöperaties te ondersteunen bij de begeleiding van energiebesparing voor bewoners. Op deze manier wil HOOM een belangrijke bijdrage leveren aan de warmtetransitie.

Stel je vraag aan WoonWijs

Contact met WoonWijs

WoonWijs werkt onafhankelijk en biedt je als inwoner veel gratis informatie op de website en in brochures. Liever persoonlijk advies? Dan koppelen we je graag aan een gratis energiecoach aan huis die bij je langs komt. Want verduurzamen levert je ook veel op, geloven wij!
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend telefoongesprek! De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer .. . Of mail naar e-mailadres.

Stel je vraag aan WoonWijs

Wij zitten voor je klaar om je te helpen met verduurzamen.