Over WoonWijs Breda

Wij helpen je graag met stap voor stap energie besparen

Bij WoonWijs Breda weten we als geen ander dat je huis verbeteren een uitdaging kan zijn. Je moet inzicht krijgen in je huis en jouw situatie, lastige beslissingen nemen hoe je het best aan de slag kunt, bedrijven selecteren, offertes bekijken en ook nog beoordelen. Bij het hele proces kun best wat onafhankelijke hulp gebruiken. Gelukkig kun je bij ons terecht voor al je vragen tijdens dit proces! We bieden veel gratis informatie op de website en in onze brochures.

Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op het 088 – 0062076. Of mail [email protected]

Liever persoonlijk advies aan huis? Dan koppelen we je graag aan een energiecoach die thuis bij je langs komt. Want verduurzamen levert je ook veel op, geloven wij!

WoonWijs Breda is een samenwerking van BRES, gemeente Breda en Hoom.

Waarvoor kun je terecht bij WoonWijs Breda

  • We geven je eerlijk en onafhankelijk advies, online of offline
  • Je kunt verhalen van anderen lezen en je laten inspireren
  • Je kunt bij ons terecht met jouw praktische vraag over verduurzamen

Bredase Energie Coöperatie

De Bredase Energie Coöperatie (BRES) is opgericht door burgers in Breda. De missie van de coöperatie? Duurzame en betaalbare energie voor alle Bredase huishoudens mogelijk maken. De organisatie draait voornamelijk op vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Hoe meer leden, hoe groter de collectieve kracht.

energiecoaches bekijken folder in greenhopper

Gemeente Breda

 

Breda is bij uitstek een stad waar je fijn kunt wonen. Mooie winkels, veel groen, gezellige horeca, goede opleidingen en bedrijven, Breda brengt het allemaal samen. De gemeente Breda investeert continu in de kwaliteit van de stad. Daar hoort ook het verantwoord omgaan met water, energie en grondstoffen bij. In 2044 wil de gemeente Breda CO2 neutraal zijn.

foto van buitenkant stadskantoor gemeente Breda

Cooperatie Hoom

 

HOOM is een landelijke coöperatie die lokale energie coöperaties en initiatieven ondersteunt bij energiebesparing in de regio. De missie van Coöperatie HOOM is om lokale coöperaties te ondersteunen bij de begeleiding van energiebesparing voor bewoners. Op deze manier wil HOOM een belangrijke bijdrage leveren aan de warmtetransitie.