Warmtebeeld van je huis

Zo zie je precies waar je thuis warmte verliest!

Waar ‘lekt’ de warmte bij jou thuis weg?

Merk jij dat je altijd vroeg in het jaar je verwarming aan hebt? Heb je het idee dat je huis altijd koud aanvoelt? Dan kan een warmtescan laten maken van je woning zinvol zijn. De energiecoach kan je daar meer over vertellen in een energieadviesgesprek. Een warmtescan geeft precies aan waar warmte uit jouw huis ‘lekt.’ Ook weet je dankzij deze scan waar je extra isolatie aan zou kunnen brengen.

Wat is precies een warmtebeeld?

De warmtescan of warmtebeeld bestaat uit een serie infrarood opnamen van de binnenkant van je huis. Op deze scan zie je waar in huis warmte verloren gaat en waar je extra kunt isoleren. Is je huis slecht geïsoleerd, dan kan er vocht en schimmel ontstaan in muren. Beter isoleren kan ervoor zorgen dat je fijner (warmer) en gezonder kunt wonen.

Enorme belangstelling

Door de enorme interesse in de warmtescans en het feit dat je enkel in de winter (wanneer het koud genoeg is) een scan kan maken, is de wachtrij nu zo groot, dat onze energiecoaches helaas geen nieuwe aanvragen meer kunnen verwerken.  Wij vinden dat natuurlijk ook erg vervelend en doen er alles aan om de wachtrij weg te werken.

 

Wij komen langs als het weer het toelaat

Een energiecoach van WoonWijs komt graag langs om een warmtescan van je woning te maken. Deze scan kan helaas niet gemaakt worden bij appartementen. Ook goed om te weten: als het te warm is buiten, kan er geen scan gemaakt worden. De warmtescan wordt daarom uitgevoerd tussen november en maart, bij een buitentemperatuur onder de 10 graden Celsius.

Dit weet je na het laten maken van een warmtescan

Jouw investering in een warmtescan is 15 euro, dit kun je contant afrekenen bij de energiecoach. Daarna weet je precies waar jij thuis warmte verliest en of het zinvol is om isolerende maatregelen te nemen. Vraag je je af of een scan laten maken zin heeft? Boek dan eerst een energie adviesgesprek met een energiecoach. Hij of zij kan je meer vertellen over energiebesparende maatregelen die bij jouw woning passen.

Boek je warmtebeeld

Weten waar het warmte ‘lekt’? Vraag een warmtebeeld aan voor 15 euro.