Het meest duurzame tinyhouse van Breda is binnenkort weer te bezichtigen!

De Greenhopper, het meest duurzame tinyhouse van Breda trekt weer de wijken in.

 

Bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw woning? Wilt u meer weten over isoleren, energie opwekken of gewoon een algemeen gesprek over wat u (nog meer) kunt doen om uw woning energiezuinig te maken? Kom dan naar de Greenhopper.

Wie staan er in de Greenhopper

In de Greenhopper staan altijd twee mensen, iemand van de gemeente Breda, die weet wat de plannen zijn die de gemeente (op het gebied van energietransitie) met de stad heeft. De andere persoon is iemand van BRES, de Bredase Energiecoöperatie. Samen helpen zij u door het woud van mogelijkheden en ideeën, om te kijken wat voor u een goede volgende stap zou kunnen zijn. Zo zijn er de informatieavonden Energiezuinig Wonen, kunt u een (digitaal) keukentafelgesprek aanvragen of hebben zij informatie liggen over precies dat product dat u zocht.

Waar staat deze Greenhopper dan?

Vanaf maart staat ze in verschillende wijken in de stad:

  • IJpelaar – bij winkelcentrum De Burcht
  • Princenhage – bij de Haagse Markt
  • Prinsenbeek – bij de Markt
  • Haagse Beemden (Kesteren)
  • Effen
  • Uw suggestie: Wilt u de Greenhopper graag in uw wijk zien? Dan kunt u een berichtje sturen naar [email protected] Wij overleggen dan met de Gemeente of dit tot de mogelijkheden behoort en wanneer en waar we dan precies komen te staan.

De exacte data, tijden en locaties worden binnenkort bekend gemaakt op deze website (en op de site van BRESbreda.nl)

 

 

Titel

Hier kunt u uw tekst plaatsen