Digitale bespaarcheck

Makkelijk energie besparen? Doe een snelle bespaarcheck en zie meteen mogelijkheden.

Vind je het standaard koud in je huis? Heb je het idee dat je veel stookt, maar dat het niet warm wordt? Dat is vervelend en zonde van je energie en geld! Wil je snel meer inzicht in de mogelijkheden om te verduurzamen? Bekijk dan eens onze online bespaarcheck! Deze ‘checks’ over energiebesparing zijn allemaal snel en makkelijk uit te voeren. Je krijgt meteen een idee wat jij in huis zou kunnen veranderen of verbeteren.

De voordelen van een digitale check

  • direct en makkelijk vanuit je luie stoel
  • binnen een paar minuten gedaan
  • meteen een goed beeld van je bespaarkansen

Zo krijg je snel inzicht

Quickscan

In enkele minuten inzicht in je bespaarkansen. Deze Quickscan is objectief, we gebruiken gemeentelijke gegevens en rekenregels van de Rijksoverheid.

Bekijk je bespaarkansen met Quickscan

Energiecheck

Ben je benieuwd naar jouw energieverbruik ten opzichte van de rest van de straat? Met onze Energiecheck maak je deze vergelijking binnen een minuut.

Check je gebruik met Energiecheck

Solarscan

Ben je benieuwd of zonnepanelen op jouw dak zouden passen? Solarscan heeft de geschiktheid van bijna alle daken in Breda in kaart gebracht.

Bekijk de mogelijkheden met Solarscan

Liever persoonlijk advies?

Kom dan eens langs bij de Greenhopper of ga in gesprek met een energiecoach. Als je lid bent van BRES komt onze coach kosteloos bij jou langs om je energiebesparende tips te geven. Als je geen lid bent, kost een energie adviesgesprek je 25 euro. Voor ditzelfde bedrag op jaarbasis ben je ook lid van BRES en kun je van al onze diensten gratis gebruik maken.

gesprek in greenhopper