De Greenhopper is weer on tour in 2020

Ook in 2020 staan we weer voor je klaar met de Greenhopper

De Greenhopper is een verplaatsbare Tiny House, speciaal gebouwd om jou als inwoner van Breda te  informeren over het verduurzamen en energiezuiniger maken van je woning. Het huisje is volledig van duurzame materialen gemaakt en aan boord kun je verschillende duurzame  mogelijkheden voor in je eigen huis zien en beleven, zoals LED-lampen, energiezuinige verwarming en isolerend glas.

Ook kunnen de adviseurs van de Greenhopper je van alles vertellen over duurzame technieken en mogelijkheden.

De Greenhopper is een initiatief van de gemeente Breda en Bredase Energie Coöperatie BRES. In het voorjaar van 2020 bezoeken we verschillende buurten in Breda, te beginnen in Tuinzigt. Voor de exacte locaties en openingstijden kun je kijken op de pagina van de Greenhopper en in de agenda. We hopen je snel te ontmoeten!

Informatie avonden door BRES. 

Wil je meer advies over energieneutraal wonen? In de buurten waar de Greenhopper op bezoek komt, organiseert BRES ook altijd een informatie avond. De eerste avond staat gepland in Tuinzigt gepland op dinsdagavond 12 februari bij de Leystroom. De toegang is gratis, BRES ontvangt wel graag je aanmelding.

Wil je weten wat er nog meer te doen is op het gebied van duurzaamheid? Bekijk de WoonWijs Breda agenda voor de overige data.