Isolatiebeer

Isolatiebeer is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van kruipruimtes, daken en spouwmuren. Isolatiebeer werkt zowel voor consumenten als voor bouwondernemingen gespecialiseerd in renovaties. Op weg naar een beter milieu en meer comfort. De Isolatiebeer is er voor u! Onze overheid heeft als doel gesteld om in 2035 van het gas af te zijn. Wij denken met u mee.

De eerste stap voor u als huizenbezitter begint bij het isoleren van uw woning. De Isolatiebeer richt zich voor 100% op de isolatie van kruipruimten en binnenkant van daken. De Isolatiebeer is specialist op het gebied van Icynene isolatieschuim. Met onze hagelnieuwe machine (Graco i 30) spuiten we perfect schuim tegen uw betonnen of houten vloer.

We werken volgens een vast verwerkingsproces en staan onder toezicht van SKG IKOP. (KOMO) Na het isoleren ontvangt u een certificaat met 25 jaar garantie op het product en de isolatiewaarde. Mocht U een nieuw huis willen aankopen of wilt U uw huidige woning verduurzamen? De Isolatiebeer heeft ervaring met de verschillende isolatie waarden van Icynene die een Hypotheekverstrekker kan verlangen. Met ons buurt initiatief zijn kortingen tot 25% te behalen.

Isolatiebeer

Isolatiebeer
Toermalijnring 1040
3316 LC Dordrecht
http://www.deisolatiebeer.nl

(0)

Beoordelingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *