BRES: Informatieavond Energieneutraal Wonen incl. Zonnepanelen

Dinsdag 8 juni en donderdag 10 juni

De Gemeente Breda werkt toe naar een volledig duurzame energievoorziening in 2044. Dat lijkt nog ver weg, maar er moet ook nog veel gebeuren. De Bredase Energiecoöperatie BRES kan u helpen bij het verduurzamen van uw eigen woning. Dat begint altijd met energiebesparing en isolatie; en er zijn ook mogelijkheden om het huis voor te bereiden op verwarmen zonder gebruik van aardgas. Welke maatregelen kunt u daarvoor te treffen en wat levert het u op?

Informatieavond energieneutraal wonen en informatie over collectieve inkoop zonnepanelen

Op dinsdag 8 juni en donderdag 10 juni om 19.30 organiseert energiecoöperatie BRES een online informatieavond over energieneutraal wonen en collectieve inkoop zonnepanelen. De avond wordt opgesplitst in 2 delen. We bespreken wat u nu al kunt doen om uw woning goed voor te bereiden voor 2044. Daarna geven we meer informatie over de voordelen van een zonnepanelenactie in de stad en inventariseren we voor een eventuele nieuwe Bres Zonnepanelenactie.  Collectief inkopen maakt goedkoper en scheelt een hoop gedoe. Daarom vragen we partijen uit de buurt met een goede kwaliteit en service om een aanbod te doen en hoeveel korting ze kunnen geven bij voldoende belangstelling.

Op de dag zelf ontvangt u de link naar de informatieavond die u gewoon vanuit huis kunt volgen. Voor vragen en aanmelden voor de informatieavond, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Of u scant de QR code en stuurt zo uw gegevens door naar Bres Breda.

Wij hopen alvast u op de informatieavonden te kunnen begroeten.

Informatie

Dinsdag 8 juni en donderdag 10 juni

19.30

Online