Specialistisch energie advies

Zo ben jij al goed voorbereid op aardgasvrij wonen.

Wil jij jouw huis voorbereiden op aardgasvrij wonen en ontvang je hiervoor het liefst zeer uitgebreid advies? Kies dan voor een specialistisch advies van BRES, waarbij je huis in detail wordt doorgelicht en opgemeten.

Op dit moment is het vanwege het coronavirus niet mogelijk om fysieke adviesgesprekken te voeren. Natuurlijk kun je je wel aanmelden voor dit advies, dan nemen we contact met je op zodra we deze gesprekken weer mogen voeren.

Dit specialistisch advies geeft je een compleet inzicht in de stappen die je kunt zetten om je woning goed voor te bereiden op de stap naar aardgasvrij wonen. Perfect als je de komende tijd toch al bezig bent met onderhoud aan je huis. Of als je wil verbouwen en tegelijkertijd al wil voorbereiden op aardgasvrij wonen.

De CV-ketel op aardgas verdwijnt namelijk niet meteen, maar er is veel dat je nu al kunt doen. En als je toch al aan de slag gaat, loont het om te kijken wat je opties zijn!

 

Ontvang uitgebreid advies van een specialist

Een energie specialist neemt je huis in detail op en je ontvangt een uitgebreid overzicht van de energetische staat van de woning. Je krijgt een goed idee van de opties die er zijn om aardgasvrij te wonen, nu of in de toekomst. Daarnaast weet je ook welke kosten er bij komen kijken en welke besparing verschillende maatregelen opleveren.

Dit advies is er speciaal voor jou als je jouw woning wil voorbereiden op aardgasvrij wonen. Je hebt met dit advies een heel helder uitgangspunt om jouw woning verder aan te pakken. Bovendien (en dit is erg belangrijk!) weet je ook precies in welke volgorde je welke stappen kunt zetten.

Dit advies is veel gedetailleerder dan dat van de vrijwillige energiecoaches. Aan dit gesprek zijn kosten verbonden. Een specialistisch advies is maatwerk en kost tussen 150 en 300 euro, afhankelijk van jouw situatie en wensen.

 

Aanvraag specialistisch energieadvies

Dit advies is maatwerk en kost tussen 150 en 300 euro.

Wat levert een specialistisch advies op?

 

• Jouw woning is in detail doorgelicht en je krijgt hiervan een uitgebreide rapportage.

• Je krijgt een overzicht van mogelijke isolatiemaatregelen en een indicatie van kosten en besparingen.

• Je ontvangt (als je dit wenst) voorstellen over hoe je van het aardgas af kunt gaan.

 

energiecoach geeft demonstratie bij raam