Over WoonWijs Breda

Op WoonWijs Breda lees je alles over thuis verduurzamen.

Bij WoonWijs Breda weten we als geen ander dat je huis verbeteren een uitdaging kan zijn. Je moet lastige beslissingen nemen, offertes bekijken en ook nog beoordelen. Het hele proces kan best overweldigend zijn. Gelukkig kun je bij ons terecht voor al je vragen over het verduurzamen van je huis! We helpen je graag met onafhankelijk advies. WoonWijs Breda is een samenwerking van gemeente Breda, Bredase Energie Coöperatie (BRES) en HOOM.

Bredase Energie Coöperatie (BRES)
De Bredase Energie Coöperatie (BRES) is opgericht door burgers in Breda. De missie van de coöperatie? Duurzame en betaalbare energie voor alle Bredase huishoudens mogelijk maken. De organisatie draait voornamelijk op vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Hoe meer leden, hoe groter de collectieve kracht.

Derk

Gemeente Breda
Breda is bij uitstek een stad waar je fijn kunt wonen. Mooie winkels, veel groen, gezellige horeca, goede opleidingen en bedrijven, Breda brengt het allemaal samen. De gemeente Breda investeert continu in de kwaliteit van de stad. Daar hoort ook het verantwoord omgaan met water, energie en grondstoffen bij. In 2044 wil de gemeente Breda CO2 neutraal zijn.

Koen
Henriette
Jacky

HOOM
HOOM is een landelijke coöperatie die lokale energie coöperaties en initiatieven ondersteunt bij energiebesparing in de regio. De missie van Coöperatie HOOM is om lokale coöperaties te ondersteunen bij de begeleiding van energiebesparing voor bewoners. Op deze manier wil HOOM een belangrijke bijdrage leveren aan de warmtetransitie.

Boek hier je gesprek

Een energiecoach bij je thuis? De kosten voor een energie-adviesgesprek zijn 25 euro.

Waar kan WoonWijs bij helpen?

WoonWijs Breda is een samenwerking van gemeente Breda, Bredase Energie Coöperatie (BRES) en HOOM. Al deze partijen hebben een gezamenlijk doel: je helpen met het verduurzamen van hun woning. Dit is nodig om de klimaatdoelstellingen te behalen en de opwarming van de aarde te verminderen. Daarom ondersteunt WoonWijs Breda je bij fijner, voordeliger én duurzamer wonen.

digitale informatieavond