Energiecoach aan huis

Een BRES energiecoach helpt je graag op weg met nuttige tips.

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een energiecoach van de Bredase Energie Coöperatie (BRES) komt graag bij jou thuis om je van informatie te voorzien.

Tijdens een coachgesprek krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe CV ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt meteen een idee van de kosten, je besparing en eventuele subsidies.

De coach heeft in de koude maanden een warmtecamera bij zich om eventuele warmtelekken in de woning te laten zien.

Waarom een coachgesprek over energiezuinig wonen?

Een energiecoach aan huis is gratis als je lid bent van BRES. Lid van BRES ben je al voor 25 euro per jaar. Je krijgt dan meteen toegang tot andere diensten van BRES, zoals inkoopacties en het groene stroom aanbod. Wil je geen lid worden, maar heb je wel behoefte aan een coachgesprek thuis, dan kun je ook éénmalig 75 euro afrekenen.

Na het gesprek bepaal jij zelf wat jij wil gaan doen en wie je daarvoor inhuurt. Kun je daarover ook nog wel wat tips gebruiken? Vraag dan één van onze gratis brochure(s) aan.

Gesprek aanvragen?

Vul dan het aanvraagformulier op deze pagina in. U krijgt binnen 5 werkdagen reactie.

Er is sprake van een wachtlijst. De wachttijd is op dit moment ongeveer 2 maanden.

Boek hier je gesprek

Een energiecoach bij je thuis? De kosten voor een energie-adviesgesprek zonder lidmaatschap zijn 75 euro. Met een lidmaatschap van Bres is dit gratis. Het lidmaatschap kost 25 euro.

Wat levert een gesprek op?

 

  •  Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  •  Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  •  Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!
Lees meer over onze gedreven energiecoaches
coaches met elkaar in gesprek in greenhopper