Energiecoach aan huis

Een BRES energiecoach helpt je graag op weg met nuttige tips.

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een energiecoach van de Bredase Energie Coöperatie (BRES) komt graag bij jou thuis om je van informatie te voorzien.

Tijdens een coachgesprek krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe CV ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt meteen een idee van de kosten, je besparing en eventuele subsidies.

Waarom een coachgesprek over energiezuinig wonen?

Een energiecoach aan huis is gratis als je lid bent van BRES. Lid van BRES ben je al voor 25 euro per jaar. Je krijgt dan meteen toegang tot andere diensten van BRES, zoals inkoopacties en het groene stroom aanbod. Wil je geen lid worden, maar heb je wel behoefte aan een coachgesprek thuis, dan kun je ook éénmalig 25 euro afrekenen.

Na het gesprek bepaal jij zelf wat jij wil gaan doen en wie je daarvoor inhuurt. Kun je daarover ook nog wel wat tips gebruiken? Vraag dan één van onze gratis brochure(s) aan.

Al lid van BRES?

Ben je al lid van BRES en wil je een coachgesprek aanvragen? Stuur gerust een via e-mail naar [email protected], dan nemen we je verzoek in behandeling.

 

Alleen in de winter nemen we de warmtecamera mee

Met een warmtecamera kan de energiecoach laten zien of er veel warmte via kieren en naden (met name langs deuren en ramen) uit de woning lekt. Soms is ook zichtbaar of er veel warmte via gevels of daken lekt. De coach gebruikt de camera binnen de woning om deze lekken op te sporen.

In de zomer is het temperatuurverschil tussen binnen en buiten zo klein, dat de camera deze verschillen niet oppikt. Dan kunnen we de camera dus niet gebruiken. Warmtebeelden van buitenaf worden (ook in de winter) niet gemaakt, omdat deze te weinig betrouwbare informatie op leveren.

 

Boek hier je gesprek

Een energiecoach bij je thuis? De kosten voor een energie-adviesgesprek zijn 25 euro.

Wat levert een gesprek op?

 

  •  Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  •  Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  •  Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!
Lees meer over onze gedreven energiecoaches
coaches met elkaar in gesprek in greenhopper