Energiecoach aan huis

Een BRES energiecoach helpt je graag op weg met nuttige tips.

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een energiecoach van de Bredase Energie Coöperatie (BRES) komt graag bij jou thuis om je van informatie te voorzien.

Vanwege het coronavirus kunnen onze energiecoaches tijdelijk niet bij je thuis komen en kunnen we helaas even geen fysieke afspraken maken. Geef je je op voor een energie advies gesprek? Dan plaatsen we je graag op onze wachtlijst, zodat je snel aan de beurt bent als onze energiecoaches weer bij je langs mogen komen.

Tijdens een energie advies gesprek krijg je tips over hoe je jouw energiegebruik kunt verlagen door onder andere je woning goed te isoleren. Denk bijvoorbeeld aan een spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. Maar ook aan een nieuwe CV ketel, warmtepomp en zonnepanelen. Je krijgt meteen een idee van de kosten, je besparing en eventuele subsidies.

Waarom een adviesgesprek over energiezuinig wonen?

Een energiecoach aan huis is gratis als je lid bent van BRES. Lid van BRES ben je al voor 25 euro per jaar. Je krijgt dan meteen toegang tot andere diensten van BRES, zoals inkoopacties en het groene stroom aanbod. Wil je geen lid worden, maar heb je wel behoefte aan een coachgesprek thuis, dan kun je ook éénmalig 25 euro afrekenen.

Na het gesprek bepaal jij zelf wat jij wil gaan doen en wie je daarvoor inhuurt. Kun je daarover ook nog wel wat tips gebruiken? Vraag dan één van onze gratis brochure(s) aan.

Al lid van BRES?

Ben je al lid van BRES en wil je een adviesgesprek aanvragen? Stuur gerust een via e-mail naar [email protected], dan nemen we je verzoek in behandeling.

Gesprek uitbreiden met warmtebeeld

Wanneer je je huis moeilijk warm krijgt, is het misschien ook zinvol om tijdens het gesprek een warmtebeeld van je huis te laten maken. Deze kun je apart aanvragen. De BRES energiecoach neemt dan een warmtecamera mee en kan aan de hand van beelden laten zien waar precies de warmte uit je huis naar buiten lekt. De kosten voor een warmtebeeld in combinatie met een adviesgesprek zijn 40 euro. Vanwege het coronavirus voeren we op dit moment geen fysieke gesprekken met warmtebeeld.

Boek hier je gesprek

Een energiecoach bij je thuis? De kosten voor een energie adviesgesprek zijn 25 euro. Op dit moment voeren we vanwege het coronavirus geen fysieke gesprekken. Je kunt je natuurlijk wel via dit formulier aanmelden. Je komt dan op onze wachtlijst terecht.

Wat levert een gesprek op?

 

  •  Je hebt tips ontvangen van een ervaren coach
  •  Je weet welke maatregelen passen bij jouw woning
  •  Je bent klaar om vervolgstappen te nemen!

 

Lees meer over onze gedreven energiecoaches
coaches met elkaar in gesprek in greenhopper