Bezoek de Greenhopper

En laat je informeren over je huis verbeteren en energie besparen.

Coronavirus

Door de aangescherpte maatregelen vanuit het kabinet vanwege het Coronavirus hebben wij besloten een aantal activiteiten stop te zetten. Zo is de Greenhopper tijdelijk gesloten.  Wij houden de ontwikkeling in de gaten en informeren je weer zodra er iets wijzigt.

Gemeente Breda en Bredase Energie Coöperatie BRES.

 

Kom langs bij het mobiele informatiecentrum Greenhopper

Fijner wonen in je huis en tegelijkertijd je energierekening verlagen? Daar geven we je graag gratis tips over bij de Greenhopper. Dit is het mobiele informatiecentrum van de gemeente dat door heel Breda trekt. Hier kun je binnenlopen voor advies over het energiezuinig maken van je woning. Medewerkers van de gemeente en vrijwillige energiecoaches staan klaar om adviezen te geven. Dit tiny house vind je de komende tijd op verschillende plekken in Breda.

 

Boek hier je gesprek

Een energiecoach bij je thuis? De kosten voor een energie-adviesgesprek zonder lidmaatschap zijn 75 euro. Met een lidmaatschap van Bres is dit gratis. Het lidmaatschap kost 25 euro.

Kun je niet bij de Greenhopper langskomen?

Ben je niet in de gelegenheid om bij de Greenhopper langs te komen? Maar heb je wel interesse in verduurzamen? Schakel dan eens energiecoach aan huis in via deze website. Dan komt er een vrijwilliger bij jou thuis.

Naar een energie advies gesprek
Greenhopper