Vind je bedrijf

Bekijk hier welke bedrijven je kunnen helpen bij de uitvoering van je maatregelen. WoonWijs Breda heeft onderstaande bedrijven gescreend. Kijk voor nog veel meer bedrijven op https://wij-isoleren.nl/

De bedrijven

Zoek je een bedrijf om je duurzame maatregelen uit te voeren? Wij maken je het graag wat makkelijker! WoonWijs Breda werkt samen met geselecteerde bedrijven uit de regio. Bedrijven die door WoonWijs Breda zijn geselecteerd voldoen aan deze voorwaarden:

  • Het zijn zelfstandig functionerende, erkende bedrijven.
  • Ze zijn lid van een brancheorganisatie die kwaliteits-criteria hanteert voor leden.
  • Ze hanteren leveringsvoorwaarden.
  • Ze zijn deskundig op hun vakgebied, zijn gecertificeerd indien van toepassing of bereid een certificaat op korte termijn te behalen. Ze werken met gekwalificeerd personeel.
  • Ze zijn in het bezit van een aansprakelijkheids-verzekering.
  • Deze bedrijven werken veilig en zijn, indien van toepassing, in het bezit van een VCA-erkenning of de medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma.

Disclaimer

De informatie die op deze pagina wordt verstrekt, is bedoeld om een indruk te geven van bedrijven die maatregelen om te verduurzamen uitvoeren. De firma’s die met naam genoemd zijn, kunnen een of meerdere van deze producten leveren. Het is echter niet zo dat WoonWijs Breda namens de gemeente Breda en BRES deze firma’s specifiek aanbeveelt of verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het te leveren product. Gemeente Breda en BRES adviseren jou om altijd zelf onderzoek te doen en verschillende aanbieders te vergelijken.